Video: Lionel Messi pysäytettiin yllättävällä tavalla – katsomosta tullut häirikkö juoksi kiinni kesken hyökkäyksen

Lionel Messi PSG

Marseillen ja PSG:n välisessä ottelussa sattui yllättävä välikohtaus, kun Lionel Messi pysäytettiin kentälle juosseen katsojan toimesta.

Marseillen ja PSG:n välinen Ligue 1:n sunnuntain kierroksella pelattu Le Classique -ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta vaikka maaleja ei nähty, niin yhden varsin erikoisen tapauksen ottelu ainakin sisälsi.

Ottelun 73. minuutilla PSG pääsi vastahyökkäykseen ja Lionel Messi kuljetti palloa päämäärätietoisesti kohti Marseillen päätyä. Yhtäkkiä peli jouduttiin kuitenkin keskeyttämään, kun PSG:n rynnäkkö oli vasta rakentumassa.

Tähän syynä oli eräs ottelun katsojista. Miespuolinen fani karkasi katsomosta ja lähti omaan rynnäkköönsä, jonka kohteena oli nimenomaan palloa pitänyt Messi.

Päästyään lähelle fani kuitenkin oli lähinnä huolestuneempi housujensa ylös repimisestä kuin vaaran aiheuttamisesta Messille. Onkin tv-kuvien perusteella hyvin epäselvää, että mikä lopulta oli miehen motiivi.

Hän ei yrittänyt käydä Messiin kimppuun saati ottaa selfietä, vaikka hän ilmeisesti pari sanaa ehti vaihtaakin supertähden kanssa, joten mahdollisesti pyrkimyksenä saattoi olla vain huomion hakeminen tai kenties jopa varsin ovelasti juuri PSG:n hyökkäyksen katkaiseminen.

Lionel Messi joutui katkaisemaan hyökkäyksen kentälle rynnineen fanin ansiosta:

Tässä lähikuva fanin suorittamasta hyökkäyksenpysäytyksestä:

https://twitter.com/TM30VID/status/1452421731625406472

Katso myös: Video: Uskomaton rankkari MLS:ssä – Austin FC:n pelaaja ampui pallon tolpasta tolppaan ja veskarin kautta sisään


Pelaajat:
Joukkueet: