Lionel Messi lähti hakemaan röyhkeää ratkaisua rankkarikisassa – tuloksena epäonnistuminen

Lionel Messi
Kuva: Getty Images

Argentiinan Lionel Messi oli yksi epäonnistujista, kun Copa Américan puolivälierä Ecuadoria vastaan eteni aina rankkarikisaan asti.

Argentiina lähti selvänä suosikkina puolivälierään, mutta hallitseva maailmanmestari joutui todella tiukille. Pitkään voitto näytti tulevan pienimmällä mahdollisella erolla, kun lisäajan alkaessa Argentiinan johto oli 1-0. Ecuador kuitenkin järkytti suursuosikkia lisäajalla, kun Kevin Rodriguez painoi ottelun tasoihin.

Copa Américassa ei jatkoaikaa pelata, joten taisto eteni suoraan rankkarikisaan. Ensimmäisenä ampujana pallon taakse asettui Messi, joka on yleensä niin kovin varma rankkareissa. Tällä kertaa historian paras pelaaja lähti kuitenkin kikkailemaan rankkarissa, sillä Messi haki maalia panenkalla.

Mainos alkaa:

Chippi nousi kuitenkin hieman liian korkeaksi ja kolahti ylärimaan. Tästä se nousi ilmaan ja tippui maalin katolle.

Messin kannalta rankkarikisa päättyi kuitenkin onnellisissa merkeissä, sillä Argentiina onnistui kääntämään ottelun edukseen ja eteni välieriin. Seuraavana vastustajana on voittaja ottelusta Venezuela-Kanada.

Lue myös: Romania lähti EM-kisoista tyylikkäästi – koppi oli täysin tahrattomassa kunnossa ja järjestäjille jätettiin kiitoskirje

Lionel Messi epäonnistui panenkassa


Pelaajat:
Joukkueet: