Lionel Messi istui penkillä Hongkongissa – paikalliset raivostuivat, David Beckham buuattiin ulos stadionilta

David Beckham

Hongkongilaiset jalkapallofanit raivostuivat, kun Lionel Messi ei pelannut ystävyysottelussa. David Beckham sai fanien vihat päälleen.

Inter Miami jatkoi ystävyysottelukiertuettaan Hongkongissa sunnuntaina, kun joukkue kaatoi Hong Kong All-Stars-joukkueen 4-1. Ilomielisen jalkapallotapahtuman sijaan tuloksena oli valtava pettymys, eikä kyse todellakaan ollut ottelun lopputuloksesta.

Lukuisat fanit nimittäin odottivat näkevänsä Lionel Messin kentällä. Messi kuitenkin istui koko ottelun vaihtopenkillä.

- Olen odottanut Messin näkemistä kentällä 10 vuotta. Tämä oli ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä hänet ennen kuin hän lopettaa uransa. Olemme todella pettyneitä, yksi katsoja tilitti brittilehti Daily Mailille.

Ottelun lipuista joutui pulittamaan jopa useita satoja euroja ja koska ottelua myytiin paljolti nimenomaan Messin nimellä, niin fanit olivat ymmärrettävästi raivoissaan. Kun Inter Miamin omistaja David Beckham asteli kentälle ottelun jälkeen, alkoi 40 000 -päinen yleisömeri buuata hänelle ankarasti.

- Haluan koko seuran puolesta kiittää teitä kaikkia upeasta vastaanotosta. Olen aina rakastanut Hongkongia. Palaamme tänne varmasti vielä joku päivä. Kiitos, Beckham lausui yleisön buuatessa ennen kuin poistui vikkelästi takavasemmalle.

David Beckham buuattiin ulos stadionilta, kun hongkongilaisfanit purkivat pettymystään häneen:

Katso myös: Upea kierteinen pommi ylänurkkaan – Robert Taylor maalasi komeasti ystävyysottelussa


Pelaajat: ,
Joukkueet: