Video: Angel di Maria iski komean voittomaalin Copa American finaalissa – Lionel Messi sai vihdoin mestaruutensa

Lionel Messi Argentiina Copa America - pallomeri.net

Lionel Messi saavutti vihdoin ison mestaruusturnauksen voiton maajoukkuepaidassa, kun Argentiina kaatoi Brasilian Copa American – eli Etelä-Amerikan mestaruusturnauksen – finaalissa.

Brasilian Rio de Janeirossa pelatussa ottelussa nähtiin vain yksi maali, kun Rodrigo De Paul vapautti avausjaksolla Angel di Marian läpiajoon, ja tämä nosti pallon komealla tavalla yli brassivahti Edersonin.

Brasilia haki tasoitusta toisella jaksolla hurjalla sykkeellä jopa viidellä hyökkääjällä, mutta maaliin asti pallo ei tietään löytänyt, joten voittonumerot kirjattiin Argentiinan hyväksi 1-0.

Mainos alkaa

Mestaruus oli Lionel Messille ensimmäinen merkittävän maajoukkueturnauksen voitto Argentiinan paidassa. Mestaruutta oli edeltänyt kolme Copa American finaalitappiota sekä myös taipuminen Saksalle vuoden 2014 MM-finaalissa.

Vaikka Messi ei finaalissa aivan parhaassa vireessään esiintynytkään, valittiin hänet jakamaan turnauksen parhaan pelaajan titteliä yhdessä Brasilian Neymarin kanssa. Messi jakoi myös maalikuninkaan tittelin yhdessä Kolumbian Luis Diazin kanssa molempien osuttua turnauksessa neljä kertaa.

Angel di Maria iski finaalin voittomaalin:

Lionel Messi oli ottelun jälkeen juhlien keskipiste:

Jos videot eivät näy, voit katsoa ne myös Copa American Twitterissä.


Pelaajat: