Bruins-vahti Linus Ullmark kilahti kesken torikokouksen – kajautti Panthers-tähteä kilvellä päähän ja lensi pihalle

Linus Ullmark Boston Bruins

Boston Bruins joutui vaihtamaan maalivahtia ottelun lopussa, kun Linus Ullmark lensi ulos lyötyään vastustajaa kilvellä.

Florida Panthers jäi pahasti jyrän alle kotikaukalossaan, kun Boston Bruins voitti NHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjan neljännen pelin maalein 6-2. Bruins johtaa sarjaa nyt voitoin 3-1.

Kun ottelu oli jo hyvissä ajoin ennen loppua varsin selvä, niin kaukalossa alettiin hakea asetelmia seuraavaan koitokseen ja hieman reilut kolme minuuttia ennen loppua nähtiinkin kunnon torikokous.

Kentälle syntyi kipakka kähinä, jota Bruinsin maalivahti Linus Ullmark seurasi ensin rauhallisesti sivusta. Hetkeä myöhemmin Panthersin tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk luisteli Ullmarkin luo ja löi tätä.

Ullmark ei arvostanut Tkachukin toimintaa, vaan painoi välittömästi kostoiskun ja löi häntä kilvellä suoraan pollaan. Sen jälkeen Ullmark heitti hanskat käsistään ja oli täysin valmis myllyttämään kunnolla, mutta tuomarit pitivät pukarit erillään.

Ullmarkille tämä yksikin isku kävi sikäli kalliiksi, että hänen pelinsä päättyi ennenaikaisesti. Tuomaristo nimittäin lätkäisi hänelle 10 minuutin rangaistuksen, joka tässä kohtaa tarkoitti käytännössä ulosajoa.

Bostonin veskari Linus Ullmark polttaa päreensä ja tempaisee Floridan Matthew Tkachukia kilvellä päähän:

Katso myös: Marcus Johanssonilla huima paikka tasoitukseen 10 sekuntia ennen loppua – Jake Oettinger venyi pelastukseen


Pelaajat:
Joukkueet: