Boston-vahti Linus Ullmarkilla on yllättävä taito – takoo hurjia lämäreitä täydessä veskarin varustuksessa

Linus Ullmark Boston Bruins

Boston Bruinsin maalivahti Linus Ullmark yllättää Sportsbladetin videolla tykittelemällä maalivahdin kamppeilla melkoisia lämäreitä.

Siinä ei sinänsä ole mitään yllättävää, että niin sanotusti “siviilissä” jääkiekkomaalivahditkin osaavat laukoa ja käsitellä kiekkoa siinä missä kenttäpelaajatkin, mutta Boston Bruinsin maalivahdilta Linus Ullmarkilta löytyy melkoinen erikoistaito.

Ullmark on nimittäin opetellut laukomaan täysissä maalivahdin tamineissa. Hän paljasti erikoistaitonsa ruotsalaislehti Aftonbladetin urheiluosion Sportbladetin tuottamassa lyhytdokumentissa.

Sportbladetin toimittaja on videolla Bruinsin harjoituskeskuksen jäällä Ullmarkin kanssa ja Ullmark demonstroi tekniikkaansa. Ullmark ottaa räpyläkädellään peilikuvamaisen otteen mailasta normaaliin verrattuna, eli Ullmark pitää räpyläkädellään kiinni mailan päältä, ei sen alta ja ote on myös suunnaltaan sisäänpäin käännetty.

Niin hullulta kuin Ullmarkin mailaote vaikuttaakin, ovat tulokset vastaansanomattomia. Ullmark tykittelee näet videolla muina miehinä yli 100 km/h lämäreitä ja saa toimittajankin täysin hämmennyksen valtaan.

Bostonin Linus Ullmark jysäyttelee melkoisia lämäreitä täysissä veskarin tamineissa:

Katso myös: “Kauden paras!” – Jesse Puljujärvi nauratti Penguins-koppia lyhyellä ja ytimekkäällä puheellaan


Pelaajat:
Joukkueet: