Video: Kiekkovirtuoosi Linus Omark hämmästytti jälleen – tällaista jalkakikkaa ei ole ennen nähty

Linus Omark Geneve-Servette / Pallomeri.net

Geneve-Servettessä pelaava Linus Omark on tunnettu näyttävistä ja ovelista tempuistaan. Tällä kertaa hän keksi jalkakikan uudestaan.

Geneve-Servette yllätti Zürich Lionsin Sveitsin liigan ensimmäisessä välierässä maalein 2-1, mutta vaikka Servetten ruotsalainen kiekkotaituri Linus Omark ei tehnyt ottelussa tehoja, niin hänen temppuilunsa varasti siitä huolimatta shown.

Omark, joka urallaan on tullut tunnetuksi innovoivana kikkailijana, joka ei ole pelännyt kokeilla uusia temppuja, päätti esitellä seuraavan luomuksensa. Tällä kertaa tämä kiekkoilun hullu tiedemies näet keksi aivan uudenlaisen tavan tehdä jalkakikka.

Omark seisoi Zürichin maalin takana ja yhtäkkiä keksi, että hänen kannattaisi astua kiekon päälle ja yhdellä jalalla potkien yrittää maalille. Omarkin teoria oli oikea, sillä kimppuun tulltu Zürich-pakki ei tiennyt mitä olisi tehnyt ja Omark onnistui myös suojaamaan vahvasti.

Omark tanssahteli nyrjähtäneellä rytmillään maalin eteen ja onnistui kikkailunsa päätteeksi päästä vielä laukomaan. Ponnettomaksi jäänyt rystyveto ei veskaria yllättänyt, mutta näin on kikkamaakarilla jälleen yksi temppu lisättäväksi repertuaariinsa.

Linus Omark kehittää lennosta aivan uudenlaisen jalkakikan:

Katso myös: Video: Connor McDavid sinetöi hatullisen naurettavan upealla osumalla


Pelaajat:
Joukkueet: