Video: Hurja tilanne CHL:ssä – Lino Martschini potkaisi Ben Bloodia kasvoihin

Lino Martschini Zug Ben Blood Tappara CHL / Pallomeri.net

CHL:ssä nähtiin todella hurja tilanne, kun Zugin Lino Martschini potkaisi luistimellaan Tapparan Ben Bloodia kasvoihin. Blood selvisi pienellä haavalla.

Tapparan ja Zugin kohtaaminen CHL:n pudotuspelien avauskierroksella oli todella tasainen ja toiseen osaotteluun lähdetään tasalukemista 3-3. Ottelussa sattui kuitenkin todellinen vaaratillanne, jossa ei onneksi käynyt pahemmin.

Toisessa erässä Zugin Lino Martschinin ajo Tapparan maalille päättyi siihen, että Tapparan Ben Blood tölväisi hänet nurin. Blood antoi vielä hieman jälkipeliä ja niittasi Martschinin jään pintaan.

Tämän jälkeen Blood tavoitteli Martschinin selän alle jäänyttä mailaansa, kunnes Martschini yhtäkkiä potkaisi vasemman jalkansa korkealle ylös osuen luistimensa terällä suoraan Bloodin poskeen. Blood luisteli välittömästi koppiin kasvojaan pidellen, mutta selvisi onneksi pienellä haavalla ja jatkoi myöhemmin peliä.

Tilanne näkyi ottelun tv-lähetyksessä useasta eri kuvakulmasta ja video kieltämättä herättää kysymyksen siitä, että potkaiseeko Martschini Bloodia jopa tahallaan, vai onko kyseessä pelkkä refleksi?

Se videolta kuitenkin käy erittäin selväksi, että tilanteessa oli rutkasti onnea matkassa, sillä luistin olisi voinut aiheuttaa paljon pahempaakin jälkeä.

Lino Martschini potkaisee luistimellaan Ben Bloodia:

Katso myös: Skellefteå teki oman maalin siirretyn rangaistuksen aikana CHL:ssä – maalivahti sai osuman nimiinsä


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,