Linjatuomari loukkaantui pelottavasti Liiga-ottelussa – korvaaja jouduttiin kutsumaan pikahälytyksellä paikalle

linjatuomari oskari saarimäki

Liigassa nähtiin pelottava tilanne, kun linjatuomari Oskari Saarimäki sai kovan purkukiekon suoraan kaulaansa ja joutui jättämään kaukalon.

KalPa rökitti Liigan kärkijoukkue Ilvestä yllättävänkin rankasti, kun Kuopiossa keskiviikkoiltana pelattu peli päättyi KalPan 7-4-voittoon. Ottelussa huomiota kuitenkin varasti varsin ikävä tapaus, joka nähtiin avauserässä.

Erän puolivälin kohdalla KalPa pääsi ylivoimalle, mutta Ilves voitti oman pään aloituksen ja sai heti purkupaikan. Tällä kertaa onni ei ollut kuitenkaan myötä, sillä puolustaja Otto Latvalan ampuma purkukiekko kajahti suoraan päin ottelun toista linjatuomaria Oskari Saarimäkeä.

Heti oli selvää, että osuma oli hyvin ilkeä. Saarimäki lakosi heti toiselle polvelleen ja oli vaikeuksissa. Latvalan terävä veto kajahti näet tuomaria suoraan kaulaan. Saarimäki taisteli itsensä omin jaloin kaukalosta ulos ja poistui koppiin KalPan lääkäri käsipuolessaan.

Peliä jatkettiin ensimmäisen erän loppuun kolmella tuomarilla, mutta sen jälkeen palattiin neljään, sillä varalla ollut linjatuomari Miiro Tukia hälytettiin pikaisesti paikalle ja hän ehti toisen erän alkuun.

Linjatuomari Oskari Saarimäki joutuu jättämään pelin kesken saatuaan purkukiekon suoraan kaulaansa:

Katso myös: Täysin älytön pelastus – KooKoon Oskari Setänen venyi huikeaan torjuntaan


Joukkueet: ,