Video: Linjatuomari koki kovia KHL:ssä – jäi Jokereiden Tommi Kivistön ja laidan väliin

KHL linjatuomari / Pallomeri.net

Sibir Novosibirskin ja Jokereiden välisessä ottelussa nähtiin hieman harvinaisempi tapaus, kun linjatuomari loukkaantui taklaustilanteessa.

Jokerit kairasi riemukkaan 4-3-vierasvoiton Sibir Nobosibirskistä, mutta ottelussa osansa käänteistä sai tällä kertaa myös se kolmas joukkue, eli tuomaristo.

Ottelun toinen linjatuomari jouduttiin taluttamaan jäältä pois, kun hän loukkaantui jäätyän taklauksen alle. Linjatuomari yritti väistää tilannetta, mutta ei ehtinyt alta pois.

Vamma sattui, kun Sibirin Nikita Shaskov antoi Jokereiden Tommi Kivistölle laidan vieressä napakan perstaklauksen ja Kivistö lennähti päin laidassa kiinni ollutta linjatuomaria.

Mainos alkaa

Linjatuomarin jalat lakosivat alta ja hänet jouduttiin taluttamaan jäältä pois. Videoiden perusteella hänen vasen lonkkansa näytti ottavan eniten osumaa tilanteessa, mutta videot eivät yksiselitteisesti paljasta vamman luonnetta.

Linjatuomari jää pahasti taklauksen alle ja loukkaantuu:

Katso myös: Video: Novgorod-veskari teki vihoviimeisen virheen rankkarikisassa – yritti tökätä kiekkoa pois Pavel Datsyukin lavasta