Koominen tilanne pelikatkolla – linjatuomari veti Brad Marchandin levyksi

Linjatuomari lanaa Brad Marchandin

Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin välisessä ottelussa nähtiin koominen tilanne, kun linjatuomari lanasi Bruinsin Brad Marchandin.

Tiukkaan tilanteeseen ajautunut Toronto Maple Leafs onnistui tiukassa paikassa ja voitti Boston Bruinsin sarjan viidennessä ottelussa jatkoajalla maalein 2-1 ja kavensi ottelusarjan tilanteeksi 3-2.

Ottelu oli kaiken kaikkiaan todella tiukka taisto, mutta peli sisälsi myös koomisen hetken. Tämä nähtiin kolmannessa erässä pelikatkolla hieman ennen erän puoltaväliä.

Mainos alkaa:

Kaikki lähti liikkeelle siitä, että Bruisin rottailijana tunnettu kapteeni Brad Marchand väänsi Toronton Pontus Holmbergin kanssa ja tuli tämän kaatamaksi.

Marchand ei odotetusti arvostanut tätä ja lähti Holmbergin perään. Ottelun toinen linjatuomari oli kuitenkin nopeasti paikalle. Tuomari tosin polki paikalle vähän turhankin terävästi ja päätyi lanaamaan Marchandin koomisesti aivan levyksi.

Tilanteesta tuomittiin Holmbergille ja Marchandille kaksiminuuttiset väkivaltaisuudesta.

Linjatuomari lanaa Brad Marchandin pelikatkolla:

Katso myös: Artturi Lehkonen jatkoi maaliputkeaan uskomattomalla tavalla – Jets-pakki sutaisi kiekon nolosti omaan rysään


Pelaajat:
Joukkueet: