NHL-tuomari koki kovia konferenssifinaalissa – Panthers-peluri kiskaisi kiekon suoraan kasseille

Evan Rodrigues Florida Panthers & linjatuomari Devin Berg

NHL:ssä nähtiin kivulias tilanne, kun linjatuomari Devin Berg sai Panthersin Evan Rodriguesin laukauksen suoraan kasseille.

Florida Panthersin toinen perättäinen paikka Stanley Cupin finaaleissa varmistui, kun New York Rangers kaatui konferenssifinaalisarjan kuudennessa ottelussa maalein 2-1. Näin ollen Panthers vei sarjan nimiinsä voitoin 4-2.

Taistelu oli kuaklossa kovaa, eikä mustelmilta vältytty, mikä on pelaajien kohdalla odotettua, mutta kovien panosten ottelussa osansa sai myös virkavalta.

Mainos alkaa:

Toinen ottelun linjatuomareista näet otti todella kivuliaasti osumaa. Linjatuomari Devin Berg pakitti kohti Rangersin päätyä ja oli sijoittunut huonosti. Näin hänelle ei jäänyt mitään mahdollisuutta väistää Panthersin Evan Rodriguesin heittämää päätykiekkoa.

Rodrigues veti näet kiekon suoraan Bergin kasseille. Rodrigues oli ampumassa päätykiekkoa sokkona, eikä selvästi odottanut, että tuomari olisi päätynyt hänen laukaisulinjalleen. Tv-hidastuksista myös näkee oivasti kuinka kauhuissaan Rodrigues on tajuttuaan mitä tilanteessa todella tapahtui. Berg onneksi pystyi jatkamaan peliä hetken puhaltelun jälkeen.

NHL-linjuri Devin Berg saa kiekon kivuliaasti kasseille:

Katso myös: NHL-fani juhli antaumuksella katsomossa – löi paljaat rinnat kaikkien nähtäville


Pelaajat:
Joukkueet: