Perstaklaus johti karuun vaaratilanteeseen – vaihdossa ollut Lindenwood-pelaaja sai luistimesta viillon kaulaansa

Mason Kruger Lindenwood University

ACHA:ssa nähtiin viattoman näköinen tilanne, jossa olisi voinut käydä pahasti, kun luistin viilsi Lindenwood-pelaajan kaulaa.

Yliopistosarja ACHA:n sunnuntaina paikallista aikaa pelattu II-divisioonan ottelu Lindenwood Universityn ja Liberty Universityn välillä oli vähällä muuttua hyvinkin dramaattiseksi, kun ottelussa nähtiin pelottava vaaratilanne.

Se ei varmasti ole kellekään uutinen, että jääkiekko voi olla joskus vaarallinenkin peli ja kaukalossa voi sattua kaikenlaista. Harvemmin kukaan kuitenkaan joutuu välittömään vaaraan istuessaan vaihtopenkillä.

Tässä ottelussa kuitenkin kävi niin. Ottelun avauserää ei ehditty pelata kuin parisen minuuttia, kun vaihdossa istunut Lindenwoodin Mason Kruger loukkaantui yhtäkkiä vaarallisesti.

Kyse oli tilanteesta, jossa Libertyn Aaron Higgins kuljetti kiekkoa kohti Lindenwoodin päätyä, mutta juuri kotijoukkueen vaihtopenkin kohdalla Lindenwoodin puolustaja Trent Sylvester jysäytti vanhan liiton perstaklauksen Higginsiin.

Niitti osui komeasti, mutta sai Higginsin lentämään sen verran holtittomasti, että hänen toinen jalkansa heilahti Lindenwoodin penkin puolelle ja sivalsi Krugeria kaulaan. Viilto oli lopulta onneksi vain pelottavan näköinen, eikä Krugerin loukkaantuminen herättänyt edes paniikkia. Hän vain tyynesti nousi penkiltä ja käveli pukukoppiin. Krugerin kaulasta otettu valokuva kuitenkin kertoo, että kyseessä ei todellakaan ollut leikin asia, vaan jopa hengenvaara oli tilanteessa hyvinkin todellinen.

Lindenwood Universityn Mason Kruger istui vaihtopenkillä, kun luistin osui häntä vaarallisesti kaulaan:

Katso myös: Leon Draisaitl sikaili – niittasi törkeän poikkarin vastustajan jalkoihin