Vihjeet ja kilpailut nyt myös Telegramin kautta – liity mukaan urheilukeskustelun ytimeen

telegram pallomeri.net vetovihjeet kampanjat

Pallomeri.net on liittynyt mukaan hurjasti kasvavan Telegramin viestintäsovellukseen, joka tarjoaa loistavat puitteet ihmisten kanssa jutustelulle.

Telegram on hieman WhatsAppin kaltainen viestintäsovellus, joka tarjoaa lisäksi muutamia todella hienoja ominaisuuksia. Nyt sinulla onkin mahdollisuus liittyä mukaan kuumimpaan urheilukeskusteluun, sillä Pallomeri.net tarjoaa urheiluihmisille oman keskusteluryhmän.

Telegram on kasvattanut suosiotaan todella suuresti ja siitä onkin kasvamassa hyvää vauhtia maailmanlaajuinen ilmiö. Nyt onkin aika koota kaikki urheiluhenkiset ihmiset yhteen ja jakaa ajatuksia koskien urheilua ja vedonlyöntiä. Alta pääset kätevästi mukaan ryhmään!

Pallomeri.netin ryhmään!

Mainos alkaa

Tämän lisäksi tarjolla on myös Pallomeri.netin oma kanava, jonka avulla saat kaikki kuumimmat vihjeet, kilpailut sekä parhaimmat urheilu-uutiset suoraan puhelimeesi. Näin ollen kaikki tarvittava tulee ulottuvillesi yhdellä napin painalluksella.

Lataa siis Telegram-sovellus puhelimeesi tai tietokoneeseesi ja liity mukaan urheilukeskustelun ytimeen. Tätä ei todellakaan kannata missata!

Kanava seurantaan!