Liigassa pelataan back to back-viikonloppu – Tappara ja HIFK kohtaavat finaaliuusinnassa

IIHF Pelicans urheilukalenteri Liigan otteluohjelma 2017-2018 / Pallomeri.net
Liiga Pallomeri.net

Liigassa pelataan harvinaisen mielenkiintoinen viikonloppu, sillä useat joukkueet iskevät yhteen ensin perjantaina ja tämän jälkeen lauantaina.

Coolbet on tarttunut myös kiinni näihin jännittäviin asetelmiin, sillä sivusto tarjoaa useita erikoiskohteita viikonlopun kamppailuihin.

Tarjolla on muun muassa kohde, että voittaako Tappara molemmat ottelunsa HIFK:ta vastaan. Tästä kertoimeksi annetaan 4.50. Puolestaan HIFK tuplavoitot antaisi kertoimeksi 9.50. Mikäli viime vuoden finaalistien kohtaamisista molemmat päättyvät tasapeliin, niin Coolbet maksaa rahata takaisin 17-kertaisena.

Mainos alkaa:

Yksi jännittävistä kysymyksistä viikonlopulle on Rauman Lukon motivaatio. Aaron Gagnonin lähteminen ei varmasti helpota raumalaisjoukkueen valmistautumista erittäin kiperään tilanteeseen. Onko Raumalla lyöty hanskat tiskiin?

Lukko kohtaa perjantaina ja lauantaina länsirannikon paikallisottelussa TPS:n, joka taistelee aivan toisista sijoituksista kuin Lukko. Virtaako viikonlopun otteluissa hunaja? Coolbet antaa TPS:n kahdesta voitosta kertoimeksi 2.80, kun taas Lukon vastaava suoritus antaa kertoimeksi 20.00.

Viikonlopun erikoiskohteisiin!