Nyt loppuivat legendaariset pelit – Poliisihallitus kieltää Liigapörssin!

Nyt loppuivat legendaariset pelit – Poliisihallitus kieltää Liigapörssin!

Liigapörssin tulevaisuus on uhattuna, sillä äärimmäisen suosittu valmentajapeli on kielletty Poliisihallituksen toimesta uhkasakon uhalla.

Liigapörssi julkaisi tiistaina pysäyttävän tiedotteen, jossa se kertoo Poliisihallituksen kieltäneen Liigapörssin pelaamisen. Poliisihallituksen mukaan nykymuotoinen Liigapörssi rikkoo arpajaislakia.

– Arpajaislain noudattamista valvova Poliisihallitus on kiinnittänyt huomionsa Liigapörssiin. Heidän näkemyksensä mukaan Liigapörssi täyttää arpajaislain arpajaisten ja rahapelin määritelmät, ja 25.11. annetun päätöksen mukaan nykymuotoisen Liigapörssin toiminta tulee uhkasakon uhalla lopettaa, tiedotteessa todetaan.

– Tulemme noudattamaan kieltopäätöstä, ja tällaisenaan Liigapörssi tulee päättymään käynnissä olevaan 3. jaksoon.

Tämä tarkoittaa sitä, että lätkäfanit saavat nauttia vuodesta 1995 lähtien toimineen pelin tarjoamia hetkiä enää muutaman viikon ajan.

– Liigapörssi selvittää jatkomahdollisuuksia ja sitä, millaisia muutoksia eri vaihtoehdot toisivat palveluun. Jatkosta, jaettavista palkinnoista (jakso sekä kausi) sekä mahdollisuudesta rahojenpalautuksiin kausitunnusten osalta tiedotamme myöhemmin lisää, tiedotteessa selvennetään.

Liigapörssi ei ole suinkaan ainut peli, joka tässä yhteydessä kielletään, sillä Sanoma Finland Media Oy:n Fantasy Sports -pelejä ovat olleet myös Hockey GM, Valioliigapörssi, Leijonapörssi, Naisleijonapörssi, Futispörssi ja LP Futis.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut