Liigapörssin 5. jakso saatiin päätökseen – tässä Pallomeri.netin kimpan voittajat

Liigapörssin 5. jakso saatiin päätökseen – tässä Pallomeri.netin kimpan voittajat

Liigapörssin 5. jakso saatiin päätökseen ja se tietää samalla sitä, että edessä on enää ainoastaan yhden jakson verran viihdettä tälle kaudelle.

Tällä kertaa jakson voiton nappasi tiukassa kisassa Ville Hirvenoja, jolle lähtee palkinnoksi iso kasa pelirahaa sekä NordicBetin tyylikäs pipo. Myös toiseksi sijoittunut Jussi Torppa lunastaa itselleen palkintosetin.

Ottakaahan voittajat yhteyttä [email protected] osoitteeseen niin tsekataan, että ehdot ovat täyttyneet ja saadaan palkinnot oikeaan osoitteeseen.

Mikäli et vielä ollut mukana kimpassa, niin ei hätää. Liigapörssi jatkuu vielä yhden jakson ajan ja jokaisessa jaksossa parhaat palkitaan. Lisätietoa kimpasta ja palkinnoista löydät TÄÄLTÄ!

Seuraava jakso alkaa tiistaina 20.3., joten laita nopeasti joukkue kasaan ja lähde mukaan palkintojen tavoitteluun. Apua joukkueen kokoamiseen saat sivuiltamme löytyvästä Liigapörssiin tarkoitetusta työkalusta, johon pääset TÄSTÄ!

Liigapörssi pilalle tilastojen avulla

Työkalu tarjoaa tilastojen avulla luodun ennusteen siitä, kuka pelaaja on kuuma – ja kenellä peli saattaa odotuksiin nähden ollakin hieman hakusessa. Yksinkertaisuudessaan työkalu siis kertoo sinulle optimijoukkueen, jolla Liigapörssissä on odotettavissa menestystä.

HUOM! Työkalu toimii myös Hockey GM:n kanssa sisältäen NHL-statistiikat!

Käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen ja se on helppo sisäistää itse kokeilemalla.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut