Liigapörssi jää joulutauolle – tässä Pallomeren kimpan 3. jakson parhaimmat

Liigapörssi jää joulutauolle – tässä Pallomeren kimpan 3. jakson parhaimmat

Liigapörssi jää Liigan tavoin joulutauolle, sillä 3. jakso tuli päätökseen tiistaina. Seuraava kierros pelataankin sitten tiistaina 26.12.

Tällä kertaa jakson voiton nappasi tiukassa kisassa Jere Oksanen, jolle lähtee palkinnoksi 50€ pelirahaa Coolbetille, NordicBetille ja Betsafelle sekä Pallomeri.netin pipo. Toiseksi sijoittui Ville Öhberg, jolle lähtee himoittu Pallomeri.netin pipo sekä läjä Pallomeren kortsuja.

Ottakaahan voittajat yhteyttä [email protected] osoitteeseen niin tsekataan, että ehdot ovat täyttyneet ja saadaan palkinnot oikeaan osoitteeseen.

Mikäli et vielä ollut mukana kimpassa, niin ei hätää. Liigapörssi jatkuu koko kauden ajan ja jokaisessa jaksossa parhaat palkitaan. Lisätietoa kimpasta ja palkinnoista löydät TÄÄLTÄ!

Seuraava jakso alkaa tiistaina 26.12., joten laita nopeasti joukkue kasaan ja lähde mukaan palkintojen tavoitteluun. Apua joukkueen kokoamiseen saat sivuiltamme löytyvästä Liigapörssiin tarkoitetusta työkalusta, johon pääset TÄSTÄ!

Liigapörssi pilalle tilastojen avulla

Työkalu tarjoaa tilastojen avulla luodun ennusteen siitä, kuka pelaaja on kuuma – ja kenellä peli saattaa odotuksiin nähden ollakin hieman hakusessa. Yksinkertaisuudessaan työkalu siis kertoo sinulle optimijoukkueen, jolla Liigapörssissä on odotettavissa menestystä.

HUOM! Työkalu toimii myös Hockey GM:n kanssa sisältäen NHL-statistiikat!

Käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen ja se on helppo sisäistää itse kokeilemalla.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut