Liigan välierissä todellinen tv-farssi – lähetys katkesi kesken jatkoajan

liigan välierät tps hifk - pallomeri.net

Liigan välierissä selvisi maanantai-iltana finalistit, mutta TPS:n ja HIFK:n välistä jatkoaikaa ei päässyt todistamaan kuin hallissa olijat.

Lähetys oli toiminut illan aikana moitteetta niin Tampereelta, jossa Tappara ja Lukko iskivät yhteen, kuin myös Turusta TPS:n ja HIFK:n ottelustakin.

Tampereen pelissä ratkaisu saatiin jo varsinaisen peliajan jälkeen Lukon napatessa 1-0-vierasvoiton, jolla joukkue eteni finaaleihin voitoin 3-1.

Mainos alkaa

Turussa puolestaan mentiin 2-2-tilanteessa jatkoerään, mutta pian sen käynnistyttyä tv-lähetys C Morella ja TeliaTV:ssä pimeni – eikä enää palautunut. Näin tv:n äärestä jännittäviltä faneilta jäi myös näkemättä se, miten Eemil Viro vei jatkoaikaosumallaan TPS:n finaaleihin.

Twitterin puolelta #Liiga-hashtagin alta olikin seurattavissa todellista joukkoraivoa, kun ratkaisuhetket menivät kiekkokansalta sivusuun.

MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero kertoi ottelun jälkeen IS:lle, että kyse oli sähkökatkosta, joka tapahtui SM-liigan tuotantokeskuksessa Isossa Pajassa.

– Tämä on äärettömän valitettava asia, että näin kävi. Kysymys on tosiaan sähkökatkosta, ja siihen on hirveän vaikea itse vaikuttaa, jos tällainen tilanne tulee eteen, Autero sanoi ja kertoi myös, että vian syytä selvitetään.


Joukkueet: ,