Liiga-vihjeet: Torstain säälipleijareista tupla lapulle!

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liigan pudotuspelikevät käynnistyy torstaina, kun säälipleijareissa toisistaan mittaa ottavat KooKoo ja Ilves sekä Sport ja Kärpät. Tässä vihjeet iltaan!

Liiga-vihjeet torstaille:

KooKoo – Ilves & Sport – Kärpät

Pelin henki näissä säälipleijareissa on hyvinkin poikkeuksellinen ainakin Liigan mittakaavassa, sillä puolivälieriin etenevä joukkue ratkeaa kahden ottelun yhteismaalien perusteella. Tämä aiheuttaakin sen tilanteen, että jokainen maali avausottelussa on todella tärkeässä roolissa.

Mainos alkaa

Niin sanottua ”repeämistä” siis tuskin nähdään, ja kuten kärppäluotsi Mikko Manner jossain haastattelussa totesikin, niin tunnekuri nousee erittäin tärkeään rooliin; ylimääräiseen höntyilyyn ja jäähyilyyn ei ole varaa.

Sen kautta poimitaankin molempiin otteluihin underia lapulle, sillä tarkka puolustuspelaaminen on varmasti kaikkien neljän joukkueen ykkösprioriteetti.

Kouvolan matsiin alle 5,5 maalia ja Vaasan peliin alle 4,5 osumaa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!