Liigan puolivälieräparit ovat selvillä

liigan Liiga pudotuspelit / Pallomeri.net

Liigan puolivälierät käynnistyvät perjantaina 20.3. “Säälipleijareista” paikkansa puolivälieriin lunastivat HIFK ja SaiPa.

Runkosarjan voittaja Kärpät saa vastaansa SaiPan. Suurin mestarisuosikki ei missään nimessä tule pääsemään helpolla vaan lappeenrantalaiset tulevat tekemään sarjasta todella tasaisen.

Runkosarjan kakkonen Tappara tulee kohtaamaan puolivälierissä HIFK:n. Helsinkiläiset selvittivät tiensä jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta Ilveksen kustannuksella. Tästä sarjasta on odotettavissa todella kuuma sekä fyysinen.

Rauman Lukko saa vieraita Kuopiosta, kun puolivälierissä vastaan asettuu KalPa. Suurin panostuksin kauteen lähtenyt raumalaisjoukkue lähtee pienoisena suosikkina kuopiolaisjoukkuetta vastaan. KalPan runkosarja oli viime kauden katastrofin jälkeen hyvinkin onnistunut, joten kaikki on keväällä mahdollista.

Viimeisestä parista on odotettavissa todella tasaista, kun vastakkain asettuu JYP sekä Blues. Espoolaisryhmä oli koko kevään kuumin joukkue kapteeninsa Kim Hirschovitsin johdolla, joten yllätys ei olisi mikäli espoolaiset tästä jatkoon menisivät. Sarjassa on kuitenkin kaikki edellytykset edetä aina seitsemänteen otteluun asti.