Liiga lähestyy huipennusta

Tappara Hakametsään Biel Liigan Liiga-ottelut Liiga Liiga-mestaruuden
Kuva: Getty Images

Liigan pudotuspelit ovat vauhdissa, joten nyt käynnistetään tosissaan taistelu Suomen mestaruudesta.

Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella nähtiin Kärpät-KooKoo sekä Ässät-TPS. KooKoo ja Ässät jysäyttivät paukut ja etenivät kahdeksan parhaan joukkoon.

Tappara lähtee tietysti kevääseen yhdessä Ilveksen ohella suurena mestarisuosikkina, mutta mitä tekee uinuvat jättiläinen HIFK. Kärpät on ehdottomasti kauden suurin farssi, sillä suurseura jäi kokonaan puolivälierien ulkopuolelle.

Mainos alkaa:

Myös TPS on ollut yksi kauden pettymyksistä, sillä kahdesti putkeen finaaleissa pelannut joukkue jäi runkosarjassa vasta yhdeksänneksi ja tippui Ässille.

Nyt kaikki katseet kääntyy entistä enemmän Tampereelle, jossa pudotuspelit aloitettiin Tapparan osalta KooKoota vastaan ja Ilveksen osalta Ässiä vastaan. Tappara eteni vakuuttavasti jatkoon voitoin 4-0. Myös Ilves on tiukasti kiinni välieräpaikassa 3-1-johdon myötä.

Se on varmaa, että kuluva kevät Liigassa tulee olemaan herkullisempi kuin vuosikausiin. Mestaruudesta käydäänkin jäätävän kova taistelu ja varsinkin Tampereella toivotaan finaaleihin paikalliskamppailua.