Kuka vie Liigan pistepörssin voiton? Taistelu ennakolta kahden kauppaa

Davos Jääkiekko Jääkiekon Liigan pistepörssin
Pic: https://unsplash.com/photos/XHTBZpRBoi0

Liigan pistepörssin voitto on aina yksi jännittävimmistä henkilökohtaisista saavutuksista kauden aikana. Tässä suosikit alkavaan kauteen!

Tällä kaudella ennakolta Liigan pistepörssin voitto on kahden kokeneen hyökkääjän välinen taisto. Coolbetin kertoimissa suosikiksi on nostettu Pelicansin Ryan Lasch, joka tunnetaan todellisena pistenikkarina. Laschin kerroin pistepörssin voitosta on 5.00. Suurimmaksi haastajaksi on nostettu viime kaudella Tapparan mestaruuteen johdattanut Jori Lehterä, joka vaihtoi täksi kaudeksi HIFK:n riveihin.

Lehterä on Laschin tapaan Liigan valovoimaisin pelaaja hyökkäyspäässä ja varsinkin ylivoimalla jälki tulee olemaan tuhoisaa. Lehterän kertoimeksi on asetettu 8.00.

Lopputuloksiin tulee vaikuttamaan varmasti myös miesten joukkueiden edesottamukset, mutta sekä Pelicansilta ja HIFK:lta odotetaan kovaa runkosarjaa, joten tämä kaksikko tulee taatusti mättämään pisteitä.

Näiden jälkeen potentiaalisimmat uhkaajat ovat Tapparan Anton Levtchi, jonka kerroin on 11.00 sekä KalPan Jaakko Rissanen, jolle annetaan kertoimeksi 13.00.

Coolbetilla pystyy veikkaamaan myös maalipörssin voittajaa. Tässä kategoriassa suosikin viitta on lyöty puolestaan JYPin Reid Gardinerin (7.00) harteille. Aivan miehen kannassa on Lukon Sebastian Repo, jonka kerroin on 7.50. Kaksikon suurimmat uhkaajat ovat puolestaan Kärppien Trevor Mingoia (10.00) sekä HPK:n Danick Martel (10.00).

Näin ollen melko lailla eri miehet ovat suosikkeja pistepörssin kuin maalipörssinkin voittoon. Nähtäväksi jää, että ovatko suosikit rautaa vai tuleeko taustalta yllättäjiä.