Liigan päätöskierros on käsillä – miten sijoitukset muodostuvat?

Liigan

Liigan päätöskierros pelataan lauantaina klo 16:00 alkaen. Panoksia riittää vielä roimasti, joten luvassa on jännittävä kiekkoilta.

Liigan runkosarjan voittaja ratkesi perjantaina, kun Tappara voitti paikallispelissä Ilveksen. Kirvesrinnat pääsivätkin juhlimaan runkosarjan voittoa, kun taas Ilves sijoittui toiseksi. Tamperelaisjoukkueet ovatkin selvät mestarisuosikit kevääseen.

Kovimmat taistot viimeisellä kierroksella käydään Kärppien ja HIFK:n välillä sekä viimeisestä pudotuspelipaikasta. Kärpät on kolmen pisteen voitolla varmasti kuudes, jolloin seura välttäisi 1. pudotuspelikierroksen. Mikäli Kärpät menettää pisteitä, niin HIFK:lla on sauma nousta ohi.

Viimeisessä pudotuspelipaikassa on tällä hetkellä kiinni HPK, jolla on kaikki siis omissa käsissä. Joukkue kohtaa kuitenkin viimeisellä kierroksella vieraissa Ilveksen, joten haaste on valtava. HPK:n takana pudotuspeleihin hamuavat KooKoo ja Jukurit, mutta vain yhdelle on paikka auringossa.

Tämän lisäksi KalPa ja Pelicans taistelevat vielä kotiedusta pudotuspeleihin, mutta tiukemmin tässä kiinni on Pelicans, jolle riittää kahden pisteen voittokin SaiPaa vastaan.