Liiga-finaalit 2022: Tappara – TPS – mestarisuosikkia ei tarvitse arvailla

Liiga-finaalit Rouen Tappara Växjö live stream CHL

Liiga-finaalit käynnistyvät keskiviikkona, kun Tappara ja TPS kohtaavat ensimmäisen kerran. Tsekkaa ennakkoasetelmat finaalisarjaan!

Runkosarjan voittanut Tappara eteni odotetusti finaaleihin, sillä niin Lukko kuin KooKookaan ei pystynyt antamaan kunnon haastetta kirvesrinnoille. Tapparan joukkueessa ei oikeastaan ole heikkouksia, vaan se etenee koneiston lailla voitosta voittoon. Ihailtavaa on se, että huononakin päivänä tamperelaisjoukkueen taso riittää useimmiten voittoon.

Finaaleissa vastaan asettuu TPS, joka tiputti puolivälierissä HIFK:n ja välierissä Ilveksen. Turkulaiset ovat saaneet aikaan kiekkohuuman, mutta riittääkö tarina johdattelemaan Palloseuran voittoon finaaleissa?

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljästi ja voitot kirjattiin Tapparalle 3-1. Tappara on selkeä suosikki finaalisarjaan, sillä esimerkiksi Coolbetilla mestaruuskerroin on 1.32, kun taas TPS:llä se on 3.50. Kertoimien valossa ottelusarjan povataan päättyvän Tapparalle voitoin 4-2.

Finaalisarjan avausottelu pelataan keskiviikkona Tampereen Nokia Arenalla. Tuo taisto voi antaa täysin uuden lisämausteen ottelusarjaan, sillä TPS:n vierasvoitto olisi varmasti sarjan kannalta paras mahdollinen startti. Mikäli Tappara voittaa ensiksi kotona ja sitten vieraissa, niin ilmassa on lässähtämisen tuoksua.

Tappara on suosikki kotikaukalossa kertoimien valossa, sillä joukkueen voitosta saa Coolbetilla kertoimeksi 1.80. Coolbet selvästi luottaa Tapparan voittoon vahvasti, sillä se tarjoaa tasapelistä ja TPS:n voitosta markkinoiden korkeimmat kertoimet artikkelin kirjoitushetkellä.

Liiga-finaalit 2022 – ohjelma:

Ke 20.4. klo 18.30 Tappara – TPS
La 23.4. klo 17.00 TPS – Tappara
Ma 25.4. klo 18.30 Tappara – TPS
Ti 26.4. klo 18.30 TPS – Tappara

Tarvittaessa:
To 28.4. klo 18.30 Tappara – TPS
La 30.4. klo 17.00 TPS – Tappara
Ma 2.5. klo 18.30 Tappara – TPS

Televisionti:

Kaikki finaalit tulevat suorana lähetyksenä C Moren kautta laadukkaiden studioiden kera. Tarvitset otteluiden katsomiseen C Moren maksupaketin. Samasta paikasta tulee myös jääkiekon MM-kisat 2022, joten nyt on mahdollisuus napata kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun nappaat paketin ja nautit kiekkokevään huipennuksesta.