Video: Englannin liigacupin finaalissa käsittämätön välikohtaus – Chelsea-pelaaja kieltäytyi tulemasta vaihtoon

liigacupin

Englannin liigacupin finaali sai dramaattisen käänteen jatkoajan viimeisillä minuuteilla, kun Chelsean Kepa Arrizabalaga kieltäytyi tulemasta vaihtoon.

Ennen ottelua jo takareisivaivoista kärsinyt maalivahti joutui kokemaan jatkoajalla pelin fyysisyyden, kun espanjalaisen jalka alkoi kramppaamaan. Chelsean veskaria hoidettiin kahdesti kentällä, kunnes valmennus päätti tehdä vaihdon ja ottaa Willy Caballeron kentälle.

Tästä käynnistyikin todella harvinaislaatuinen välikohtaus, joka sai Chelsean päävalmentajan Maurizio Sarrin suorastaan raivon valtaan. Nimittäin Kepa kieltäytyi tulemasta vaihtoon, vaikka neljäs erotuomari ja Caballero olivat jo keskirajalla. Myös Chelsean valmennus viittelöi espanjalaisveskarille vaihdon merkiksi. Kepa piti kuitenkin päänsä ja seisoi järkkymättömänä viheriön puolella.

Mainos alkaa:

Lopulta soppaa oli selvittämässä myös apuvalmentaja Gianfranco Zola, joka yritti saada vaihdon suoritetuksi. Kepaa ei kuitenkaan saatu yrityksistä huolimatta vaihtoon, joten Caballero joutui pukemaan lämmittelyvaatteet takaisin ylleen. Sarri ei voinut sulattaa ykksövahtinsa käytöstä, vaan italialaisluotsi kiehui ja raivosi vaihtopenkillä vielä tilanteen jälkeenkin.

Sarri oli lähellä käydä jopa Kepan kimppuun vielä jatkoajan jälkeen, mutta Chelsea-toppari Antonio Rüdiger otti joukkueen luotsin hellään huomaansa.

Tiedä sitten, että vaikuttiko välikohtaus myös rankkarikisaan, mutta ainakin Kepa lirautti Sergio Agüeron laukauksen luvattoman helposti sisään. City olikin lopulta vahvempi ja nappasi jännittävien vaiheiden jälkeen voiton nimiinsä.

Englannin liigacupin finaalissa nähtiin dramaattisia hetkiä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: