Coolbet tarjoaa erikoiskohteita Liigaan – tsekkaa kuumimmat kausikohtaiset!

Liigaan Liiga pelicansin u20 nuorten liiga karanteeni - pallomeri.net

Liigaan on tarjolla jälleen useita erikoiskohteita, joissa on mahdollista veikata muun muassa maalipörssin voittajaa tai puolivälieriin selviäviä joukkueita.

Tietysti klassisin kausikohtainen kohde on mestarin veikkaaminen. Coolbetilla suurimmaksi mestarisuosikiksi on arvioitu Tappara 4.50 kertoimella. Suurimmat haastajat ovat HIFK (5.50) ja Lukko (6.50). Oikeastaan kärkiviisikko on selvästi erottunut muista, sillä myös TPS ja Kärpät saavat vielä pienemmät kertoimet, kun taas loppujen mestaruus olisi suuri ihme.

Sen sijaan henkilökohtaisista palkinnoista maalipörssi voittaminen on se kenties kiinnostavin. Tällä kaudella Coolbetilla uskotaan maalitykin löytyvän HIFK:n paidasta, sillä pienimmät kertoimet löytyvät Jere Innalalta ja Eetu Koivistoiselta. Kumpikin on helsinkiläisten kesän uusia hankintoja.

Mainos alkaa

Yksi kauden mielenkiintoisimmista joukkueista on Olli Jokisen luotsaama Jukurit. Coolbetilla ei paljon toivoa mikkeliläisille anneta, sillä puolivälieriin pääsy antaa kertoimeksi 4.75. Myös Ässien ja JYPin todennäköisyydet ovat täysin samaa luokkaa.

Coolbetin kertoimien valossa puolivälieriin ennustetaan seuraavia joukkueita: Tappara, HIFK, Lukko, TPS, Kärpät, Ilves, KalPa ja Pelicans. Nähtäväksi jää, että pitävätkö ennustukset paikkansa, vai tuleeko ulkopuolelta joku todellinen yllättäjä.

Kaikki Liigan erikoiskohteet pääset katsastamaan Coolbetin sivuilta TÄSTÄ LINKISTÄ tai alapuolen buttonista!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!