Liiga-vihjeet: TPS ja Tappara iskevät yhteen perjantai-iltana

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat perjantaina Turusta, jossa paikallinen Palloseura isännöit Tapparaa klo 18:30 alkavassa ottelussa.

Liiga-vihjeet: TPS – Tappara

Tappara on yksi ainoista joukkueista, joka ei juurikaan kärsi U20 MM-kisoista tai NHL-pelaajien poistumisesta takaisin Pohjois-Amerikkaan. Sen sijaan TPS on joutunut luovuttamaan usean pelimiehen mukaan Nuoriin Leijoniin ja se jättää joitain aukkoja kokoonpanoon.

Tapparan startti kauteen oli kankea, mutta edelliset ottelut ovat sujuneet paremmin. Materiaali joukkueella on kivikova, joten odotukset ovat huomattavasti korkeammalla.

Tapparan materiaalin laajuus sekä alle saatu hyvä harjoitusjakso saattavat olla elementtejä, jotka ratkaisevat perjantai-iltana voiton kohtalon.

Coolbet tarjoaa kirvesrintojen voitosta maittavan kertoimen 2,05, joka laitetaan perjantaina lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!