Liiga-vihjeet: TPS – Pelicans | 25.4. klo 16:00

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat puolivälierien viidennestä ja ratkaisevasta ottelusta, jossa kohtaavat TPS ja Pelicans. Tässä pelivalinta sunnuntain trilleriin!

TPS – Pelicans

Joukkueet ovat edenneet toistaiseksi tasatahtiin, sillä kumpikin seura on napannut kaksi voittoa. Nyt ottelusarja on tulossa päätökseen, sillä sunnuntaina voiton nappaava joukkue lunastaa paikan välieriin.

Pelicansilla on yksi selvä etu, joka TPS:n on saatava pois. Nimittäin Iikka Kangasniemi ja Hannes Björninen ovat tehneet kaukalossa aivan mitä ovat halunneet. Nyt tuo kaksikko on saatava pimennettyä tai muuten kausi tulee päätökseen.

Varsinkin Björninen kantaa ajoittain jopa yksi joukkuettaan, joten kapteeni on todellakin esimerkillinen johtaja. Pelicans on ollut sarjassa loistavasti mukana, joten vieraista voiton hakeminen ei ole mahdottomuus. Kertoimien valossa parasta arvoa löytyykin vierasjoukkueen puolelta, joten lapulle lähtee X2.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!