Liiga-vihjeet: TPS ja Lukko iskevät yhteen Turussa

Vetovihjeet
Tottenham pelivihjeet vetovihjeet lauantai pallomeri.net

Julkaisimme sivuillamme Vedonlyönti pilalle -työkalun, joka tarjoaa lukijoille monipuolisesti dataa menneistä Liiga-otteluista ja samalla helpottaa huomattavasti myös vedonlyöntiä. Tässä Liiga-vihjeet lauantaille!

Näissä vihjeissä on hyödynnetty sivuiltamme löytyvää Vedonlyönti pilalle -työkalua, joka tarjoaa upean määrän dataa vedonlyönnin tueksi.

Vedonlyönti pilalle -työkalu!

Liiga-vihjeet:

TPS – Lukko

Kohteemme tähän otteluun on TPS tekee yli 0,5 maalia 1. erässä. Tällä kaudella 26 kotiottelua pelannut TPS tekee keskimäärin 1. erässä 0,88 maalia. Nyt vastaan asettuu surkeassa vireessä oleva Lukko, joka päästää vieraissa keskimäärin 0,70 maalia 1. erässä. TPS haki eilen maukkaan voiton Tampereelta, joten joukkueella on varmasti virtaa avauserässä.

Kärpät – SaiPa

Myös tähän matsiin haetaan kotijoukkueen yli 0,5 maalia 1. erässä. Kärpät porhaltaa ylivoimaisena sarjakärkenä ja joukkueen pelaamista ei ole haitannut edes olympialaisiin lähteneet kärkipelaajat. Kuten Vedonlyönti pilalle -työkalu osoittaa, niin Kärpät tekee kotiotteluissa keskimäärin 1,04 maalia 1. erässä. Tähän päälle lisätään vielä, että SaiPa päästää vieraissa keskimäärin 0,92 maalia 1. erässä. Kärppien maali kuulostaakin lähes varmalta jutulta avauserään.

Pelicans – Ässät

Kolmaskin ottelu mukailee samoja kaavoja, sillä Pelicans tekee keskimäärin 0,96 maalia kotiotteluiden 1. erässä. Vaikka Pelicansilla on ollut vaikeaa viime otteluissa, niin kotikaukalossa maaleja on syntynyt. Luotetaan tilastoiden voimaan ja painetaan lapulle Pelicans yli 0,5 maalia 1. erässä.

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!