Liiga-vihjeet: TPS – Lukko | Klo 17:00

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat tänään Turusta, jonne TPS:n vieraaksi saapuu huikean voiton napannut Lukko. Tässä pelivalinta lauantaille!

Nappaa 10 euron riskitön veto jääkiekon live-vedonlyöntiin!

TPS – Lukko

Rauman Lukko on yksi kauden suurimmista mestarisuosikeista ja se aloitti myös kauden asiaan kuuluvalla tavalla, kun Tappara jäi totaalisesti jalkoihin lukemin 7-2. TPS sen sijaan kävi häviämässä Ässille Porissa 3-2.

Lukko on materiaaliltaan kovempi jengi ja sen viisikkopelaaminen on monta askelta edellä, sillä uudistunut TPS vasta laittaa kuvioitaan kuntoon. Tämä tulee näkymään taatusti lauantaina Turussa, kun joukkueet iskevät yhteen.

Coolbet tarjoaa artikkelin kirjoitushetkellä markkinoiden korkeimman kertoimen Lukon voitosta, joten se laitetaan ilman sen suurempia miettimisiä lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!