Liiga-vihjeet: TPS – Ilves | 13.4. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat keskiviikkona Turusta, jossa TPS ja Ilves iskevät neljännen kerran yhteen. Tsekkaa pelivalinta ja perustelut.

TPS – Ilves

TPS haki todellisen ryöstön tiistaina, kun joukkue onnistui nappaamaan Tampereelta 3-2-voiton jatkoajan jälkeen. Nyt sarja on turkulaisille voitoin 2-1, joten kotietu vaihtoi osoitettaan. Ilveksen kannalta tilanne on tuskallinen, sillä pelaajia parsitaan kokoon väkisin ja TPS tuntuu vain olevan askeleen edellä. Vammojen kanssa pelaaminen korostuu pudotuspeleissä, kun pelitahti on kova. Viimeksi Turussa Ilves jäi totaalisesti jalkoihin, joten helppoa ei tule olemaan.

Turkuhalli tulee olemaan keskiviikkona loppuunmyyty, joten tunnelma on varmasti aivan katossa. Ilmassa tuoksuu vahvasti jälleen kotijoukkueen ylimarssi, joten esimerkiksi Coolbetin tarjoama 1.95 kerroin TPS:n voitosta kelpaa lapulle loistavasti.

Mainos alkaa: