Liiga-vihjeet: TPS – Ilves | 10.4. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat sunnuntaina pelattavasta TPS-Ilves-ottelusta, joka on välieräsarjan toinen koitos. Tsekkaa pelivalinta!

TPS – Ilves

Joukkueiden ensimmäinen ottelu päättyi Ilveksen 4-3-voittoon, mutta kummallakin varmasti jäi hampaankoloon. TPS oli jopa parempi tasakentällisin, mutta Ilveksen ylivoima käänsi voiton tupsukorville. TPS:llä on nyt iskun paikka kotikaukalossa ja takana on fanien tuki. Tämä voi olla se viimeinen pisara, jolla TPS saa voittotilinsä auki.

Turkulaisten on kuitenkin saatava erikoistilannepelaaminen kuosiin, jotta voitosta voidaan haaveilla. Muuten TPS:n tekeminen on sillä tasolla, että Ilves pystytään lyömään.

Mainos alkaa:

Lähdetään liikkeelle siitä, että TPS ottaa vielä vähän enemmän koneestaan irti ja lyö ottelusarjan tasoihin. Lapulle lähtee turkulaisjoukkueen ML-voitto, josta esimerkiksi Coolbetilla saa kertoimeksi 1.68.