Liiga-vihjeet: TPS – HIFK | 6.4. klo 18:30

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat keskiviikkona pelattavaan TPS:n ja HIFK:n väliseen seitsemänteen otteluun. Tsekkaa perustelut ja pelivalinta.

TPS – HIFK

HIFK pelasi sarjan parhaan pelinsä keskiviikkona, kun joukkue onnistui nappaamaan pakkovoiton ja venytti sarjan seitsemänteen otteluun. Nyt kaikki on yhdestä kiinni, joten tämän kovempaa ja hienompaa paikkaa pelaajille ei ole. HIFK sai eiliseen matsiin tärkeitä vahvistuksia ja lisää tulee tänään, kun Jordan Schmaltz palaa pelikiellosta.

HIFK:lla on kaikki saumat hakea voitto Turusta, mikäli joukkue pystyy lyömään pöytään eilisen kaltaisen esityksen. Pienet marginaalit tulevat klassisesti ratkaisemaan ja varsinkin maalivahtipeli nousee suureen arvoon tänään.

HIFK:n puolelta kertoimet antavat pientä valueta, joten laitetaan lapulle vierailijoiden ML-voitto, josta esimerkiksi Coolbetilla saa kertoimeksi 2.05.