Liiga-vihjeet: TPS – HIFK | 28.3. klo 17:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat sunnuntaina alkavista puolivälieristä, jossa päästään heti nauttimaan kahdesta kovasta otteluparista.

TPS – HIFK

TPS ja HIFK lähtivät kovin odotuksin kauteen, joten runkosarjaa voidaan pitää hienoisena pettymyksenä, koska kärkisijat jäivät aika kauaksi. Nyt se tarkoittaa sitä, että joukkueet kohtaavat jo puolivälierissä, joten toisen suuren matka päättyy ennen mitalipelejä. HIFK:llä on kiistatta sarjan paras hyökkäyskalusto, mutta potentiaalia ei ole vielä saavutettu. Helsinkiläisten suurin kysymysmerkki on maalivahtiosasto, sillä Michael Garteig on loukkaantumisen vuoksi loppukauden pois.

TPS on pieni kummajainen, sillä runkosarjaan mahtui hyviä esityksiä sekä jäätävän pitkä tappioputki. HIFK saattaa olla perustasoltaan se parempi joukkue. Se saattaa olla ratkaiseva tekijä tähän ottelusarjaan.

Mainos alkaa:

Laitetaan avausmatsiin lapulle HIFK:n voitto. Tähän markkinoiden korkein kerroin löytyy Coolbetilta, joka tarjoaa 2.68.