Liiga-vihjeet: Tappara – TPS | 28.4. klo 18:30

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat torstai-iltana pelattavasta viidennestä finaalista, jossa kohtaavat Tappara ja TPS. Tsekkaa pelivalinta.

Tappara – TPS

Mestaruus on toista kertaa katkolla Tapparalle ja nyt se ei voisi herkullisemmalla tavalla enää ollakaan, sillä taisto pelataan kotiyleisön edessä. Viime kerralla Tampereella Tappara oli selvästi edellä, joten TPS on keksittävä joku ässä hihasta, jotta mestaruusunelma pysyisi voimassa.

Vähämaalinen kamppailu on taatusti tiedossa, mutta tämä on jo aika pitkälti huomioitu kertoimissa. Näin ollen lähdetään miettimään pelivalintaa Tapparan kautta. Kirvesrinnat ovat edellisen kerran hävinneet kaksi ottelua putkeen marras-joulukuun taitteessa. Näin ollen toista työtapaturmaa tuskin käy, vaan tänään naulataan ottelusarja pakettiin.

Markkinoiden korkein kerroin löytyy artikkelin kirjoitushetkellä Coolbetilta, joka tarjoaa Tapparan voitosta kertoimeksi 1.98.