Liiga-vihjeet: Tappara saa vieraakseen sarjajumbo Sportin

vetovihjeet liiga-vihjeet veikkausvihjeet Liiga Sebastian Aho vetovihjeet Telia KHL-vihjeet Medvescak Zagreb kanada-suomi / Pallomeri.net

Liiga-vihjeet tulevat tänään Lappeenrannasta SaiPa-HIFK-ottelusta sekä Hakametsästä Tappara-Sport-ottelusta. Tässä pelivalinnat ja perustelut.

Liiga-vihjeet:

SaiPa – HIFK

Lappeenrannassa kohtaa kaksi maalinteon kanssa tällä kaudella tuskaillutta seuraa. Varsinkin HIFK:n maalinteko on tökkinyt pahemman kerran, sillä joukkue on tehnyt koko sarjassa kolmanneksi vähiten osumia. Joukkueen puolustus kuitenkin toimii ja se on viime otteluissa ollut tärkein tekijä, kun alla on kolme voittoa. SaiPa pystyy kotikaukalossa haastamaan HIFK:n, mutta se vaatii varsinkin omiin virheetöntä suorittamista. Lappeenrannassa nähtänee tasainen ja vähämaalinen kamppailu tänä iltana. Alle 5,5 maalia kelpaa lapulle!

Mainos alkaa:

Tappara – Sport

Liigaa selvästi johtava Tappara on tällä hetkellä käytännössä voittamaton, sillä joukkue vääntää otteluista väkisin voitot. Tappara onkin hävinnyt tällä kaudella vain kertaalleen ja tuokin tuli vasta rankkarikisan päätteeksi. Sen sijaan tänään vastaan asettuva Sport on voittanut ainoastaan kolme ottelua, joten itseluottamus ei ole lähelläkään optimaalia. Joukkueet kohtasivat lokakuun alussa Hakametsässä ja tuolloin Tappara nappasi 5-1-voiton. Myös tänään nähdään kotijoukkueen juhlat.

Coolbet tarjoaa Tapparan voitosta markkinoiden korkeimman kertoimen 1.46, joka otetaan ehdottomasti lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!