Liiga-vihjeet: Tappara – Pelicans | 24.4. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat kolmannesta finaalista, jossa Tappara voi päästä jo yhden voiton päähän himoitusta mestaruudesta.

Liiga-vihjeet: Tappara – Pelicans

Tapparan alku finaalisarjaan on ollut aivan mieletön, sillä se on ottanut kaikki Pelicansin vahvuudet pois ja jyrännyt vakuuttavasti kahteen voittoon. Nyt Pelicansin kannalta tilanne onkin se, että keskiviikkona on pakko voittaa, mikäli se haluaa haaveilla mestaruudesta. 3-0-johto Tapparalle olisi käytännössä mahdoton tehtävä, sillä tuota nippua ei voi neljästi voittaa putkeen.

Pelicansin osalta tilanne on huolestuttava, sillä se on ollut melko lailla aseeton finaaleissa, joten nyt pitäisi löytää ässä hihasta. Ainakin kokoonpano muuttui aikaisemmista, kun peräti kolme pelaajaa tiputettiin pois.

Mainos alkaa:

Tapparan ei tarvitse muuttaa mitään, vaan se on saanut omalla tekemisellään tehtyä voittavia asioita. On vaikea nähdä minkään muuttuva, kun kirvesrinnat pääsevät vielä kotikaukalossa jylläämään.

Esimerkiksi Coolbetilla saa Tapparan voitosta kertoimeksi 1.95, joka kelpaa ehdottomasti lapulle.

3. finaali tulee TV:stä MTV Urheilun sekä MTV Katsomon kautta, joka tarjoilee ottelun alle ennakkostudion. Lähetys käynnistyy klo 18:00.