Liiga-vihjeet: Tappara ja Kärpät tehokkaina myös lauantaina

vetovihjeet liiga-vihjeet veikkausvihjeet Liiga Sebastian Aho vetovihjeet Telia KHL-vihjeet Medvescak Zagreb kanada-suomi / Pallomeri.net

Lauantain Liiga-vihjeet tulevat Tampereelta ja Vaasasta, mistä lapuille löytyi mainiot pelivalinnat. Tässä perustelut ja kohteet illan kierrokselle.

Liiga-vihjeet:

Tappara – HPK

Tappara haki eilen Raumalta tiukan 5-4-voiton rankkarikisan päätteeksi, kun taas HPK kärsi kotona 1-4-tappion Kärpille. Kerhon alkukausi on ollut mainio, mutta joukkue on kuitenkin materiaaliltaan kaikkea muuta kuin kärkijengi. Sen sijaan heikosti kauden aloittanut Tappara on saanut koneet kunnolla käyntiin ja tulosta alkaa syntymään. Varsinkin hyökkäyspäässä tehot ovat löytyneet ja se on pelottavaa muiden joukkueiden kannalta. Tappara yli 2,5 maalia lapulle.

Sport – Kärpät

Sport on päässyt kivaan voittoputkeen, mutta tänäänn haaste on valtaisan kova. Kärkijengi Kärpät nappaa voittoja, vaikka tähtipelaajia puuttuu rivistöstä. Joukkueen pelaaminen on ylivoimaisesti laadukkainta koko sarjassa ja se näkyy tulostaululla. Sportilla on voittojen lisäksi omat murheensa pelissä ja se näkyi omissa myös eilisessä KalPa-ottelussa. Kärppien hyökkäysvoima on sitä luokkaa, että maaleja syntyy väkisinkin Vaasassa. Kärpät yli 2,5 maalia kruuna tämän tuplan.

LIIGA-KERTOIMET!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!