Liiga-vihjeet: Tappara lähettää KalPan kesälomille Hakametsässä

Mestarien liiga -vihjeet
Arsenal pelivihjeet vetovihjeet keskiviikko pallomeri.net

Liigan pudotuspelit jatkuvat keskiviikkona neljällä pelillä ja peräti kolmen joukkueen kausi on tänään katkolla. Tässä Liiga-vihjeet illalle!

Liiga-vihjeet:

Tappara – KalPa

Tapparan ja KalPan välinen ottelusarja on ollut tasainen eikä hallitseva mestari ole todellakaan päässyt helpolla. Viime ottelussa joukkue onnistui kuitenkin raapimaan arvokkaan vierasvoiton Kuopiosta ja se saattoi olla myös ratkaiseva asia jatkopaikan kannalta. Tappara on henkisesti nyt juuri sellaisessa tilassa, että KalPalla ei vain riitä eväät hakea vierasvoittoa Hakametsästä. Tapparan voittoa laitetaan tänään lapulle.

TPS – SaiPa

SaiPa osoitti taistelutahtoa kaatamalla TPS:n kotiyleisön edessä. Joukkueen tilanne on kuitenkin melko toivoton, sillä TPS johtaa ottelusarjaa edelleen voitoin 3-1. Nyt edessä on vieläpä vieraspeli, joten kausi on aika lähellä päättymistä. Edellisessä Turun ottelussa TPS takoi taululle tylyt seitsemän maalia. Tänään joukkue vahvistuu Tomi Kalliolla, joka tulee pelaamaan kauden ensimmäisen pudotuspeliottelun. TPS:n yli 2,5 maalia kuulostaa hyvältä valinnalta.

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!