Liiga-vihjeet: Tappara ei anna mahdollisuuksia HPK:lle Hakametsässä

voittoputki vetovihjeet seattlen Liiga-vihjeet

Liiga-vihjeet tulevat tänään Hakametsästä, jossa Tappara isännöi HPK:ta. Kumman voittoputki jatkuu? Täällä luotetaan kirvesrintoihin.

Muista myös tsekata Vedonlyönti pilalle -tilastotyökalu, joka antaa loistavaa taustatietoa vedonlyöntiin!

Liiga-vihjeet:

Tappara – HPK

Tappara on saanut koneensa jälleen käyntiin, sillä tappioputki on poikki ja alla on kaksi peräkkäistä voittoa. Myös HPK on voittanut kaksi ottelua putkeen, joten vierasjoukkuekaan ei ole hassummassa vireessä. HPK on ollut kuitenkin vieraskaukalossa ongelmissa, sillä viisi viimeistä ottelua ovat tuoneet tilille vain yhden voiton. Vielä surullisempi on joukkueen putki Tapparaa vastaan vieraissa, sillä yksikään viidestä viime ottelusta ei ole tuonut pisteitä. HPK on voittanut Tapparan vieraissa varsinaisella peliajalla ainoastaan kertaalleen viimeisen kuuden vuoden aikana. Tuosta voitosta tulee kuluneeksi kohta kolme vuotta.

Myös tuplauksessa Tappara on vahvasti edustettuna. Kolmannen päivän lapun pääset katsomaan TÄSTÄ!

LIIGA-KERTOIMET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!