Liiga-vihjeet: Tappara – HIFK | 7.4. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat Tapparan ja HIFK:n välisen välieräsarjan neljännestä ottelusta, joka pelataan viime ottelun tapaan Tampereella.

Lätkäkausi huipentuu Liigassa ja NHL:ssä – voita aitiolippuja Leijonien MM-kisapeleihin

Tappara – HIFK

Viime peli oli täydellinen Tapparan näytös, sillä joukkue ratkaisi taiston jo kahdessa erässä, joten päätöserä oli pelkkää pelailua. Kertoimissa on nyt jopa ylireagoitu tuohon otteluun, joka on kuitenkin vain yksi kiinnitys muiden joukossa. HIFK oli todella surkea, joten joukkue on varmasti sisuuntunut tuosta. Se osoitti kotikentällään pystyvänsä haastamaan Tapparan jopa mainiosti.

Mainos alkaa:

Nyt Tapparan suosikin asema on lyöty aivan liian yli, että olisi järkevää lähteä koskemaan sen kertoimiin. Lähdetäänkin hakemaan etua täysin toiselta puolelta. HIFK on jokaisessa ottelussa iskenyt kaksi maalia Tapparalle, joten se tietää, mistä tilaa löytyy.

Paikkoja helsinkiläiset saavat varmasti myös perjantaina, joten verkot voivat hyvinkin heilua. Esimerkiksi Coolbetilla HIFK yli 1,5 maalia tarjoilee kertoimeksi 2.05, joka kelpaa mainiosti lapulle.