Liiga-vihjeet: Tappara – HIFK | 15.9. klo 18:30

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat perjantai-illan todellisesta herkkupalasta, kun hallitseva mestari Tappara isännöi HIFK:ta. Tässä pelivalinta!

Tappara – HIFK

Tapparan kausi käynnistyi numeroiden valossa vakuuttavasti, kun Pelicans kaatui lukemin 4-0. Peli ei kuitenkaan aivan ollut noin selvä, vaan Pelicansilla oli useita huippupaikkoja. Christian Heljanko oli kuitenkin maalinsa suulla erinomainen. HIFK:n kausi käynnistyy vasta nyt ja paineet ovat valtavat, sillä joukkue on selvä mestarisuosikki.

Tappara onkin loistava mittari siitä, missä HIFK:n pelaaminen menee. Materiaalin puolesta ero on selvästi kallellaan vierailijoille, sillä Tapparalta puuttuu loukkaantumisten vuoksi tärkeitä senttereitä, joten keskikaista on todella kapea.

Helsinkiläiset ovat saaneet rauhassa latautua tähän koitokseen, joten vierasjoukkue luulisi olevan valmiina heti alusta lähtien. HIFK:n armoton hyökkäys ja Tapparan vielä pienet pelilliset haasteet esimerkiksi puolustuspelaamisessa kääntävät kupin vierailijoille.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa HIFK:n voitosta kertoimeksi 2.50, joka maistuu perjantain kohdevalinnaksi.