Liiga-vihjeet: Sport yrittää tarttua viimeiseen oljenkorteen

voittoputki vetovihjeet seattlen Liiga-vihjeet

Lauantaina Liiga-vihjeet kaivetaan Porista ja Mikkelistä, missä uskotaan ennakkosuosikkien voittoon. Tässä perustelut illan kohteisiin.

Liiga-vihjeet:

Ässät – Sport

Sport oli eilen kovilla Ässiä vastaan, sillä vasta viimeisen erän hurja nousu siivitti vaasalaiset 4-3-voittoon. Kolme pistettä piti vielä elossa toiveet pudotuspelipaikasta, mutta ne haaveet voivat kaatua lyhyeen, mikäli tänään voittoa ei irtoa. Sport on kuitenkin motivaatioltaan sekä materiaaliltaan niin paljon Ässiä edessä, että voiton pitäisi olla selviö.

Mainos alkaa:

Jukurit – Kärpät

Kärpät on ollut tämän kauden suvereenein joukkue ja se on varmistanut runkosarjan voiton jo aikoja sitten. Oululaiset voivat kuitenkin vielä loppukauden aikana rikkoa hurjia ennätyksiä, joista varmasti himoituin on Tapparan nimissä oleva piste-ennätys. Kärpät on pelannut hyvällä asenteella viime aikoina, mistä osoituksena eilen tullut 4-1-voitto JYPistä. Jukurit ei ole lähelläkään Kärppien tasoa, joten vierasvoitto kelpaa lapulle.

LIIGA-KERTOIMET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!