Liiga-vihjeet: Sport – Ilves | 26.1. klo 17:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat keskiviikon kierrokselta, jossa Vaasan Sport isännöi Tampereen Ilvestä klo 17:00 alkavassa ottelussa.

Sport – Ilves

Sportin vire on surkea ja pudotuspelipaikka on karkaamassa kovaa kyytiä joukkueelta. Alla on eiliseltä 0-1-tappio Jukureille, joten tilanne ei ole kääntymässä. Keskiviikkona vastaan tulee tuoreilla jaloilla peliin saapuva Ilves, jonka edellinen ottelu on reilun viikon takaa. Ilves on sarjakärki, joka on saanut pelinsä loistavaan iskuun. Tupsukorvat haluavat varmasti pitää kiinni kärkipaikastaan, sillä joukkueelle on viime vuosina harvoin tullut mahdollisuuksia runkosarjan voittamiseen.

Laitetaan lapulle Ilveksen voittoa, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.60.

Mainos alkaa:

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!