Liiga-vihjeet: HIFK jatkaa Sportin syöksykierrettä keskiviikkona

voittoputki vetovihjeet seattlen Liiga-vihjeet

Liiga-vihjeet tulevat tänään Vaasasta, jossa pelataan äärimmäisen isoista pisteistä. Tässä pelivalinta Sport-HIFK-otteluun.

Liiga-vihjeet:

Sport – HIFK

Sport oli vielä parisen kuukautta sitten vahvasti menossa kohti pudotuspelejä, mutta nyt Vaasassa kevät uhkaa loppua lyhyeen. Tulokset ovat heikentyneet dramaattisella tavalla, sillä 13 edellistä ottelua ovat tuoneet tilille vain 2 voittoa. Tilannetta ei ainakaan helpota se, että pelaajia tippuu rivistöstä. Jo ennestään listalta löytyivät Colby Robak sekä Aleksi Ainali. Näillä näkymin tänään puuttuvat myös Brody Sutter ja Erik Riska. Tämän lisäksi Jyri Niemi ja Roope Talaja ovat pelikiellossa.

Joukkueet kohtasivat viikko sitten Helsingissä ja tuosta pelistä HIFK nappasi 5-2-voiton. Myös tänään voitto on melko lähellä, mikäli helsinkiläiset pystyvät pelaamaan lähellekään omalla tasolla. Kummassakin leirissä pisteitä todellakin kaivataan, sillä HIFK taistelee vielä kuuden joukkoon pääsystä, kun taas Sport elättelee unelmia pudotuspeleistä. Vierasjoukkue on kuitenkin itseluottamuksen ja materiaalin turvin sen verran laadukkaampi joukkue, että pisteet lähtevät Helsinkiin.

HIFK:n voiton lisäksi myös vierasjoukkueen yli 2,5 maalia on hyvä kohde, sillä Sportin ailahteleva puolustus tuskin pystyy vajaavaisena suorittamaan tarpeeksi laadukkaalla tasolla.

LIIGA-KOHTEET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!