Liiga-vihjeet: SaiPa – Kärpät | 24.1. klo 18:30

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat Lappeenrannasta, missä tyhjennysmyynnin tehnyt SaiPa saa vieraakseen Kärpät. Tsekkaa pelivalinta illalle!

SaiPa – Kärpät

Kärpät taistelee tiukasti jopa kotiedusta, mutta vastaavasti myös säälipleijareihin putoaminen on vielä täysin mahdollista. Näin ollen oululaisjoukkue tarvitsee kipeästi pisteitä. Nyt siihen on oiva tilaisuus, kun vastassa on pisteautomaatti Lappeenrannasta. SaiPa on voittanut kyllä kolme peliä putkeen, mutta eiköhän nyt palata takaisin maan pinnalle. SaiPan ulkomaalaisvahvistukset myytiin pois, joten kokoonpano on heikentynyt entisestään.

Kärppien on pakko hakea pisteet ja samalla takoa myös melko selvät lukemat taululle. Laitetaan kuitenkin lapulle Kärppien normivoitto, koska tasoituksella se ei ole sen arvoista nykyisillä kertoimilla. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Kärppien voitosta kertoimen 1.40, joka pitäisi olla aivan saletissa.