Liiga-vihjeet: SaiPa – HPK | Klo 17:00

Mestis-vihjeet TUTO Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat tänään Lappeenrannasta, jossa sarjajumbo SaiPa isännöi HPK:ta. Tsekkaa pelivalinta otteluun!

SaiPa – HPK

HPK sai todella maukkaan voiton perjantaina, kun se kaatoi kotikaukalossa HIFK:n numeroin 4-1. Se varmasti antaa itseluottamusta lisää tuloksellisesti heikkoon alkukauteen. Kristian Vesalainen ja Emil Larmi osoittivat välittömästi olevansa eliittiluokan pelaajia Liigaan, joten HPK tulee taatusti nostamaan osakkeitaan seuraavien viikkojen aikana. Sen sijaan SaiPan tilanne on suorastaan murheellinen. Seurassa on käynnissä yt-neuvottelut ja kaiken lisäksi peli sakkaa karmealla tavalla kaukalossa.

SaiPa on voittanut tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun ja nyt tilillä on jo seitsemän peräkkäistä tappiota. Kipsi on niin paha, että vaikea uskoa ihan lähiaikoina tulevan parannusta tekemiseen.

Mainos alkaa:

HPK:n voitosta saa sen verran maukkaan kertoimen, että se uskalletaan lyödä lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!