Liiga-vihjeet: Puolivälieriin tarjolla todellisia erikoiskohteita

vetovihjeet liiga-vihjeet veikkausvihjeet Liiga Sebastian Aho vetovihjeet Telia KHL-vihjeet Medvescak Zagreb kanada-suomi / Pallomeri.net

Coolbet tarjoaa useampiakin kohteita Liigan puolivälierien ottelusarjoihin. Tässä Liiga-vihjeet -osiossa löydät parhaimman pelivalinnan.

Liiga-vihjeet:

Kärpät – Ilves

Runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Kärpät on voinut valmistautua sarjaan jo hyvän tovin, sillä joukkueen kärkisija oli pitkään tiedossa. Siinä, missä Ilves on joutunut selvittämään tiensä säälien kautta, niin Kärpät on saanut parannella runkosarjassa tulleita pieniä vammoja. Näin ollen Kärpät tulee erittäin levänneenä sarjaan ja se voi varsinkin myöhemmin korostua. Kärpät on materiaaliltaan täysin omaa luokkaansa ja on vaikea nähdä, että Ilves pystyisi mitenkään haastamaan oululaisia. Ei olisikaan mikään yllätys, mikäli sarja menisi poikki suoraan 4-0. Coolbet tarjoaa tästä vaihtoehdosta sellaisen kertoimen, joka täytyy ottaa ehdottomasti lapulle.

Mainos alkaa:

Coolbetilta löydät muitakin erikoiskohteita ottelusarjoihin, sillä pystyt veikkaamaan jokaisen puolivälieräsarjan voittajaa sekä ottelumäärää. Muun muassa Tapparan ja Pelicansin jatkopaikkaa voit

LIIGA-KOHTEET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!