Liiga-vihjeet: Pelicans – Tappara | 25.4. klo 18:30

Sport Dallas JYP HIFK TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat 4. finaalista, jossa pelataan todella hurjista panoksista. Lyökö Pelicans sarjan tasoihin vai saako Tappara kolme mestaruuspalloa?

Ilmainen kisa Liigan finaaliin! Voita aitiolippu Leijonien MM-kisapeliin

Pelicans – Tappara

Pelicans haki viime ottelussa komean ryöstön Nokia Areenalta, joten ottelusarja on jälleen täysin elossa. Tappara ei päässyt kotiyleisön edessä omalle tasolleen, kun taas Pelicans pelasi kenties finaalisarjan parasta kiekkoa. Tapparalta on odotettavissa tänään todellista tason nostoa, joten nähtäväksi jää, että löytyykö Pelicansilta mahdollisuus vastata tähän.

Tapparalla on materiaalinsa puolesta valtava etu, minkä lisäksi myös erikoistilanteet ovat pääsääntöisesti joukkueelle, koska Pelicansin ylivoima on tällä hetkellä täysin aseeton. Vaikka kotietu on Pelicansin puolella, mutta sekään ei tiistaina auta, kun Tapparalta nähdään finaalisarjan paras esitys.

Näiden pohjalta voidaan povata, että tiistaina on Tapparan aika juhlia. Lähdetään siis vierasvoitolla liikenteeseen, mistä esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 2.06.